Området

Kollegiet ligger omtrent to kilometer uden for Vedbæk by og havn. Området kaldes Trørød og er omgivet af natur og er nabo til en rideskole. Klik på det interaktive kort herunder for at få nærmere information om området:


 

Trørød Kollegiet har en helt fantastisk beliggenhed hvis man er glad for naturen.

Mod øst finder man Vedbæk strand og havn. I vdbæk er der strand på begge sider af havnen. På nordstranden holder Vedbæk Vikingelaug til her er badebroer og udendørs fitness. Syd for havnen er en større naturlig sandstrand.

Mod vest findes Rude skov som blandt andet byder på et internationalt anerkendt mountainbike spor, læs mere om sporet her, dette er et meget teknisk svært spor. Tæt på Rude skov sporet ligger Geel skov som ligeledes har et  teknisk MTB spor, disse spor er kun adskilt af et par km landevej derfor er der flere som kombinerer dem til en længere mountainbike tur.

Mod nord er Folehaven, en skov der strækker sig helt til Hørsholm og Rungsted. Her er dejligt brede stier til gang og cykelture. Denne skov byder også på ridestier med naturspring.

Sydøst for kollegiet, ca 1,5 km, findes en dejligt kuperet hundeskov. Går man bagom kollegiet (forbi rideskolen) kan man følge en hyggelig sti kaldet Caroline Mathilde sti der går forbi en sø. Nede i Trørød by finder man også en dejlig park med flere søer.

RudersdalRuten er et sammenhængende stiforløb, der snor sig gennem Rudersdal Kommune, ruten er 42 km og kan anbefales til en cykeltur. I Trørød finder man også TrørødSløjfen, en 1,7 km lang minirute til løb, aktivitet og bevægelse. Læs mere om de forskellige ruter i kommunen her.

Har man dyr er den nærmeste dyrlæge klinik Trørød dyreklinik. Ellers findes også mobile dyrekliniker som kører ud.

Sportsfaciliteter er der mange af i området. Der forefindes tennis og fodboldbaner i Vedbæk.